tag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post3044628190160469299..comments2023-11-11T10:04:21.958+02:00Comments on Gyergyói Ízőrző: BabgulyásAlízhttp://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post-88130417474699808952021-04-08T11:19:49.341+03:002021-04-08T11:19:49.341+03:00Kedves Mária! :)
Naná, hogy el lehet készíteni a b...Kedves Mária! :)<br />Naná, hogy el lehet készíteni a babgulyást bográcsban - még csak úgy az igazi! :) Amire viszont figyelni kell, hogy előző nap a száraz babot elő kell főzni, mert hosszabb a fövlsi ideje, mint a sertéshúsnak. Tehát, ha a babot előfőzte, akkor lehet indítani a bográcsban a sertéshúsból a pörköltalapot, utána a további lépések ugyanazok, mintha kályhán, fazékban főzné.Alízhttps://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post-12073114587607716752021-04-08T10:58:59.580+03:002021-04-08T10:58:59.580+03:00Kedves Alíz, nagyon tetszenek receptjei. Ezt a bab...Kedves Alíz, nagyon tetszenek receptjei. Ezt a babgulyást bográcsban szeretném elkészíteni, lehet-e? Kérem írjon tapasztaláról!<br />Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel Mária. Mariahttps://www.blogger.com/profile/02833136367947155947noreply@blogger.com