tag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post4511824715152580846..comments2023-11-11T10:04:21.958+02:00Comments on Gyergyói Ízőrző: FinomfőzelékAlízhttp://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post-1921053588272388072016-05-29T11:44:49.995+03:002016-05-29T11:44:49.995+03:00MOstanig én is a rántásos vagy eresztékes változat...MOstanig én is a rántásos vagy eresztékes változatot készítettem, de többnyire csak spenótból és zöldborsóból. Más főzeléket nem főztem, mert pontosan a rántásos és habarásos nehéz sűrítési eljárások miatt nem szerettem. De ezentúl étlapon lesz nálam a többi főzelék is, annyira finomak lesznek ezzel az egyszerűsített változattal. :)Alízhttps://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post-2392843225279643482016-05-29T11:36:26.198+03:002016-05-29T11:36:26.198+03:00Nálunk nem megy ki a divatból, minden héten van eg...Nálunk nem megy ki a divatból, minden héten van egyféle legalább, mi nagyon szeretjük az összes főzeléket, például a finomfőzeléket is, de a sárgarépafőzeléket is magában, viszont én mindig hagyományosan berántom vagy behabarom, mikor melyikhez mi kell, ahogy a nagyanyám is tette anno, hiába, így szeretjük :-) Van, hogy levesesre sűrítem, ha hígabbra van gusztusunk :-) Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com