tag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post7465135957016867372..comments2023-11-11T10:04:21.958+02:00Comments on Gyergyói Ízőrző: Gulyáskrém házilagAlízhttp://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post-27050753854667972362016-10-09T14:35:18.981+03:002016-10-09T14:35:18.981+03:00Endre, a befőzőpor az nátrium-benzoát, csak nálunk...Endre, a befőzőpor az nátrium-benzoát, csak nálunk befőzőpor néven forgalmazzák a kereskedelemben és igen, a tartósítás a szerepe. Ha kis mennyiségben készül, ami egy idényben (télen néhény hónap alatt) el is fogy, akár ki is hagyható, én azért használom, mert általában két évre tervezek, amikor ilyesmit teszek el. :) Ja, és természetesen, bármennyi chilivel turbózható, ha kedveled a csípős ízeket. :) Alízhttps://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post-10283249179104059072016-10-09T14:29:00.809+03:002016-10-09T14:29:00.809+03:00Tetszik. A befőzőpor nekem ismeretlen, a tartosítá...Tetszik. A befőzőpor nekem ismeretlen, a tartosítás a szerepe (szalicil, vagy nátriumbenzoát helyett)? Miután én szeretem a csípőset, ezért a paprikát el nem hagynám, sőt még chilit is tennék bele.<br />Hobbychefhttps://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.com