tag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post8817623816307512026..comments2023-11-11T10:04:21.958+02:00Comments on Gyergyói Ízőrző: Almapaprika és paradicsompaprika ecetbenAlízhttp://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post-57998190722709393222016-10-07T22:52:01.823+03:002016-10-07T22:52:01.823+03:00Ehhez történetesen nem használok, de szerintem nem...Ehhez történetesen nem használok, de szerintem nem ront rajta. A szárazdunszt pedig nekem előnyösebb, sajnos, nincs rá időm, hogy vigyázzak az üvegekre órákon át, amíg dunsztban van, ezért inkább a szárazdunszt és a tartósítószer. Majd ha nyugdíjas leszek és lesz rá időm, hogy órákon át dunsztoljak, akkor lemondok én is ezekről a gyors megoldásokról, mert kétségkívül egészségesebb az ön által is vázolt. :)Alízhttps://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1968476518589366961.post-14225452017189810052016-10-07T22:10:21.617+03:002016-10-07T22:10:21.617+03:00Nem használ tormát?Èn dunsztolom és nem kell tartó...Nem használ tormát?Èn dunsztolom és nem kell tartósítószer....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10574015006268982140noreply@blogger.com