Interjú
Mindig frisset, ételízesítő-mentesen!
Kirándulások
Vadcsombor, tündérmanó és pirítópróba
Kísérletezgetések
A Nagy káposztaprojekt - Csíkszépvíz polgármesterének megbízásából
Összefoglalók, kínálatok
Húsvéti kínálat (2017)
Húsvét nálam (2017)
Sztorizások
Adventi morfondír, róráté helyett
Akad behoznivaló a libamáj sütése terén...
Ángádzsáburleves, az erdélyi örménység ünnepi levese
Egyben sült császárhús, ahogy "mű nem szoktuk"
Hájas kísérletek - kései beszámoló
Hájas tészta, Rózsi néni receptje alapján
Húsvéti csoda Mária néni módra
Körözöttek
Lányom esete az orosz céklalevessel
Még egy esély a csicsókának!
Mi a különbség a tokány, a pörkölt és a paprikás között?
Tárkonyos krumpligombócleves, ahogy "mű szoktuk"
Sárgaborsó-főzelék, ahogy édesanyám szokta
Sólet
Sült pityóka változatok
Töltött bárány, ahogy "mű szoktuk"
Találkozások adatközlőkkel
Ahány család, annyi poéka!
Rózsi néni becsinált levese
Videófilmek
Ángádzsáburleves és egyéb örmény ételek
Brokkolikrémleves, lazac-steak és guacamole
Csíkszentmiklósi Kolbászfesztivál
Dávid Botond fotóművésszel főztem
Demény Tündével sütöttünk Ülkén
Húsvéti maradékokat dolgoztam fel
Kissolymoson nagy bográcsban főztünk
Konyhatitkokat lestem el egri szakácsoktól
Rendelésre főztem
Szikszayval grilleztünk
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése