2017. február 8., szerda

Aszaltszilvaleves és lencsefőzelék párolt füstölt oldalassal - főztem megint



Utóbb megint az én konyhámban főztem lencsefőzeléket füstölt oldalassal, hozzá pedig készítettem az oldalas főző levéből egy aszaltszilvalevest. Az aszaltszilvalevesről sokat nem "rizsázom", hiszen azt már beblogoltam korábban és a receptjét láthattátok, meg egyébként is annyi benne az "izgalom" a korábbihoz képest, hogy ezt most a füstölt oldalas levében főztem. Ennél sokkal érdekesebb viszont a lencsefőzelék, amit ezúttal nem a hagyományos rántással vagy habarással/eresztékkel sűrítettem, hanem másképp. Ja, és majdnem elfelejtettem, készült még egy jó kis savanyúkáposzta-saláta is. De mindez kiderül a kisfilmből. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése