A Lorántffy Zsuzsanna Nőegylet rögtönzött konyhájában főztem Jánosi Gabriella elnökkel és György Erzsébet alapítótaggal Gyergyószentmiklóson. Erzsikével összeállítottunk egy hidegtálat kosaras bálba, Gabival pedig "csodacsörögét" sütöttünk, már nem másért, de idén hosszúra nyúlik a farsang és ha netán valaki tanácstalan lenne, akkor adjunk neki ötletet. A kis felvétel a Hargita Stúdió Székely Konyha Magazinjának készült.
2017. február 4., szombat
Hidegtál kosaras bálba és csöröge - A Lorántffy Zsuzsanna Nőegyletnél főztünk
Címkék:
desszert,
főétel,
hagyományos,
hidegtálra,
kosaras bál,
sütemény,
vegetáriánus,
videó
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése